SKILLONLINE

HOME OFFICE MINDENEK FELETT?

Nem szabad csukott szemmel átsiklani a január óta tomboló világjárvány felett. Minden megváltozott körülöttünk, minden ember számára a kényszerállapot és a kényszer megoldások váltak a természetessé. Az egészségünk megóvása mellett a megélhetésünk és a létbiztonságunk is veszélyzónába került. A legtöbb szervezet alternatív megoldásokat kíván a kialakult helyzetben történő munkavégzésre, de a mentálhigiéné és lelkiegészség megtartása szervezeti szinten, nem került célkeresztbe.  A csapatok együtt és összetartása ugyan olyan, ha nem még fontosabb mint korábban. Erre a problémára keresett megoldást a SkillonTeam. Így életre hívta a SKILLONLINE kezdeményezését.

Az online tér adta lehetőségek a csapatépítés és tréning világában korábban szinte ismeretlenek, még kihasználatlanok voltak. A kialakult helyzet és a megnövekvő igény így a humánerőforrás fejlesztés számára is teret nyitott az online felületre. Cégünk így elsőként a piacon új felületre helyezte tudását és tapasztalatát, kialakította és kidolgozta a teljesen online és a kombinált online csapatépítő programot ügyfelei számára.

A csapatok egyszerre kapják a feladatokat utasításokat amelyek elvégzésére adott idő áll rendelkezésükre. A feladatok megoldása közben a csapatok egymást nem látják halják, csak csoporton belüli kommunikáció van. A megoldások ismertetésekor, illetve akkor amikor 1-1 csapat bemutatja a többieknek az elvégzett feladatát, minden csapatot összekapcsolunk.

PROGRAM MENETE

Az online csapatépítő program során a résztvevők megadott időben online felületen veszik fel a kapcsolatot a program moderátoraival. A korábban megadott „csatlakozási idő” alatt bejelentkeznek a felületre, majd egy előre meghatározott időben elkezdődik az online program. A résztvevők egy információs csomaggal rendelkeznek a program kezdetekor, amit korábban emailben kapnak meg. Azon feladatok amik időzített vagy adott programelemhez kapcsolódnak, jelszóval ellátva kerülnek kiküldésre. Ezen feladatokat csak megadott időben láthatnak egyszerre. A program során a résztvevők számára nem csupán kikapcsolódást biztosítunk, az összetartást és a csapatkohéziót erősítjük a kialakult, nehéz helyzetben. A kommunikációs készségek és a megoldás orientált gondolkodás előtérbe helyezése, a program alappilléreként szolgálnak. A program 3 órás időtartama alatt egy szünetet beiktatva biztosítjuk a program gördülékeny menetét. A játékidő alatt a résztvevők egy közös felületen ismerik meg a feladatok szabályait és alapi információit, majd kisebb csoportokra bontva bővebb tájékoztatást kapnak illetve kérdések megválaszolására is teret biztosítunk. Minden csoporthoz tartozik egy csapat-moderátor, aki a teljes játékidő alatt végigkíséri a résztvevőket. Ezen moderátor értékeli a hozzá rendelt játékosokat, majd a program végén a további versenyzőkkel összeveti az elért eredményeket, így kialakul a program legsikeresebb csapata.

OLVASS UTÁNA BŐVEBBEN ÉS KÉRD SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT! 

ONLINE PROGRAMOK

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Copyright © 2022 skillon.hu, All rights reserved | Designed and Powered by Profitproject